Fuelyourbody

Fuelyourbody is het sterk groeiende merk dat maaltijden en andere voeding aanbiedt gericht op sporters. De maaltijdpakketten zijn afgestemd op de doelstellingen die sporters hebben, hierdoor halen ze gemakkelijk hun gewenste voeding in huis. Daarbij wordt er nu al, en in de toekomst nog meer, aanvullende producten aangeboden om sporters beter te voorzien van hun voeding. Denk hierbij aan losse maaltijdcomponenten, supplementen, snacks, cooking sprays, sauzen, pancakes, fruit, noten en kruiden.

Doordat we ruim 100 gevarieerde kant-en-klare maaltijden aanbieden, hebben onze klanten iedere dag weer een lekkere maaltijd. Daarbij komen de meals écht vers bij ze aan aangezien ze gekoeld verstuurd worden. Eenmaal thuis ontvangen, kunnen de sporters de maaltijden gemakkelijk 3 maanden in de vriezer bewaren.

Het doel van Fuelyourbody is om iedereen van goede voeding te voorzien die ervoor zorgt dan zijn of haar doelstelling behaald wordt. Dit doen we door in contact te komen met sporters, nieuwe maaltijden te ontwikkelen en steeds in te spelen op de behoefte van de klant.

Je korting bij Fuelyourbody:

Standaard 3% korting Bekijk de aanbieding