๐Ÿ“š Kranten, Tijdschriften en Magazines

Kranten, Tijdschriften en Magazines

Kiesjefolders NL

Stel je eigen folderpakket samen met Kiesjefolders.nl

Verdien 420 Coins

Jumbo

Welkom bij Jumbo. Jumbo doet er alles aan om u meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doet Jumbo door ervoor te zorgen dat du alles kan vinden wat u nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen ze niet alleen, ze garanderen het ook met de unieke 7 Zekerheden:

Verdien tot 2 500 Coins + Verdien tot 0.15% Cashback op je aankoop

DPG - 4 weken 4 euro

De wereld verandert opeens razendsnel. Wat betekent dat voor jou? Volg de feiten en achtergronden en lees de krant nu 4 weken voor 4 euro.

Verdien 150 Coins

Denksport

DenkSport Gratis verzending en DIRECT 2% van de aankoop terug in je saldo!

Verdien 3% Cashback op je aankoop

BookSpot

Welkom bij Bookspot. BookSpot is de online boekwinkel van Nederland met ruim 300.000 boeken, ebooks, CD’s, DVD’s en games. BookSpot.nl mag als enige  in Nederland korting geven op actuele Nederlandstalige boeken. 

Verdien tot 0.9% Cashback op je aankoop

Landleven proberen

Landleven is hét magazine voor buitenwonen en buitenleven. Met elk nummer 164 pagina’s tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-artikelen en nog veel meer! Landleven verschijnt 11 keer per jaar.

Verdien 1 120 Coins

Tijdschrift

Gebruikers van Tijdschrift.nl genieten van eindeloos leesplezier met de vernieuwde Tijdschrift.nl app! Digitaal lezen was nog nooit zo gemakkelijk. Je leest waar en wanneer je wilt de 75 populairste Nederlandse tijdschriften; zelfs met 5 mensen tegelijkertijd.

Verdien 1 580 Coins

Mikrogids

Mikro Gids, de meest overzichtelijke tv-gids

Verdien 6.9% Cashback op je aankoop

17923 Landleven + winkans

Landleven en kans op een E-Bike!

Bestel nu 3 nummers van Landleven voor maar € 12,50 en maak kans op een E-Bike t.w.v. € 2199,- (stop automatisch)

Verdien 1 000 Coins

TVFilm

TVFilm, de allerleukste tv-gids

Verdien 6.9% Cashback op je aankoop

Donald Duck Always-on

Welkom bij Donald Duck. Met een Donald Duck abonnement ontvang je iedere week het vrolijkste weekblad van Nederland! Het Donald Duck weekblad neemt je mee op avontuur in Duckstad en staat vol met belevenissen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse. De strips in Donald Duck zijn altijd verrassend en actueel.

Verdien tot 5 250 Coins

eBook

Welkom bij eBook. eBook.nl bestaat sinds 2000 en is de grootste gespecialiseerde ebookwinkel van Nederland. Ebook.nl spant zich in om zoveel mogelijk Nederlandstalige eBooks van alle uitgeverijen en alle auteurs beschikbaar maken. Ze zijn voortdurend bezig het Nederlandstalige aanbod te vergroten.

NCRV Gids

NCRV-gids, de inspirerende tv-gids met pakkende verhalen!

Verdien 6.9% Cashback op je aankoop

Avrobode

Promoot de campagne van Avrobode, de meest veelzijdige tv-gids, met de verhoogde introductievergoeding van 23% CPS! Regelmatig nieuwe promotiematerialen. Bij vragen voor de promotie kan je contact opnemen met affiliates@bindinc.nl.

Verdien 6.9% Cashback op je aankoop

Televizier

Promoot de campagne van Televizier, de tv-gids met het meeste kijkplezier

Verdien 6.9% Cashback op je aankoop