📜 Overige verzekeringen

Alle soorten verzekeringen die niet passen in de standaard categorieen op onze website, kunt u vinden in deze verzamelcategorie. Denk hierbij aan caravan-, boot- of motorverzekeringen. Maar ook de huisdierenverzekering is een vaak afgesloten product. Een verzekering afsluiten via SnelVerdienen.nl levert altijd voordeel op. U krijgt namelijk een cashback vergoeding terug in uw saldo. Dit kan oplopen tot wel tientallen euro's per verzekering. De cashback bonus wordt uitgekeerd in Coins, en pas op het moment dat de eerste premie is afgeschreven en de verzekeraar de aanvraag heeft goedgekeurd. Dit kan enkele weken duren.

Zorgverzekeringen: in november & december veel geld te besparen!

Eens per jaar besteden wij veel aandacht aan de zorgverzekeringen. Bij een zorgverzekering mogen wij altijd een hoge cashback uitkeren, en bovendien bespaart u honderden euro's per jaar met de goedkoopste zorgverzekering. Het vergelijken van zorgverzekeringen kan tussen half november en 31 december. Een goede website om alles te vergelijken is Vergelijk de Zorgverzekeringen.nl.

OHRA huisdierenverzekering

Geef jouw huisdier de beste zorg met de OHRA Huisdierenverzekering. Ontdek hoe scherp de premie is.

Verdien 5 000 Coins

OHRA Zorgverzekering

De voordelen van de OHRA Zorgverzekering:

Verdien 20 000 Coins

NowGo Autoverzekering (OC)

NowGo Autoverzekering

De nieuwe allrist autoverzekering!

Verdien 10 000 Coins

NowGo Aansprakelijkheidsverzekering (OC)

NowGo Aansprakelijkheidsverzekering

NowGo Aansprakelijkheidsverzekering

Verdien 7 500 Coins

Vlucht-vertraagd.nl

Over de claimservice van Vlucht-vertraagd.nl
Was uw vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt? Dan heeft u recht op een schadevergoeding van € 250,-, € 400,- of € 600,- per passagier. Uw rechten zijn in de Europese wetgeving vastgelegd. De hoogte van uw vergoeding is niet afhankelijk van de prijs van uw vliegticket maar van de duur van de vertraging en de afstand van uw vlucht. De luchtvaartmaatschappij is wettelijk verplicht de schadevergoeding aan u uit te betalen, maar zal dit doorgaans weigeren. Wij helpen u hier graag bij, en bieden juridische ondersteuning waar dat nodig is.

Verdien 1 250 Coins