πŸ“œ Overige verzekeringen

Alle soorten verzekeringen die niet passen in de standaard categorieen op onze website, kunt u vinden in deze verzamelcategorie. Denk hierbij aan caravan-, boot- of motorverzekeringen. Maar ook de huisdierenverzekering is een vaak afgesloten product. Een verzekering afsluiten via SnelVerdienen.nl levert altijd voordeel op. U krijgt namelijk een cashback vergoeding terug in uw saldo. Dit kan oplopen tot wel tientallen euro's per verzekering. De cashback bonus wordt uitgekeerd in Coins, en pas op het moment dat de eerste premie is afgeschreven en de verzekeraar de aanvraag heeft goedgekeurd. Dit kan enkele weken duren.

Zorgverzekeringen: in november & december veel geld te besparen!

Eens per jaar besteden wij veel aandacht aan de zorgverzekeringen. Bij een zorgverzekering mogen wij altijd een hoge cashback uitkeren, en bovendien bespaart u honderden euro's per jaar met de goedkoopste zorgverzekering. Het vergelijken van zorgverzekeringen kan tussen half november en 31 december. Een goede website om alles te vergelijken is Vergelijk de Zorgverzekeringen.nl.

OHRA Inboedelverzekering

Onze inboedelverzekering dekt schade aan uw bezittingen. Ook diefstal en de kosten om eventuele schade op te ruimen, zijn gedekt.

Verdien tot 25 000 Coins

OHRA katten verzekering

Geef jouw kat de beste zorg met de OHRA Huisdierenverzekering voor katten. Ontdek hoe scherp de premie is!

Verdien 7 500 Coins

OHRA honden verzekering

Geef jouw hond de beste zorg met de OHRA Huisdierenverzekering voor honden. Ontdek hoe scherp de premie is!

Verdien 7 500 Coins

OHRA Zorgverzekering

De voordelen van de OHRA Zorgverzekering:

Verdien 20 000 Coins

Dierenverzekering.nl

Met onze verzekeringen bied je jouw huisdier de beste zorg en hoef jij je geen zorgen te maken over hoge rekeningen.
Dierenverzekering heeft één uitgebreide verzekering voor alle honden en katten. Hoeveel wij vergoeden, hangt echter af van het pakket dat jij kiest. Er zijn drie pakketten, namelijk een Basis, Plus en Top pakket

Verdien 6 000 Coins

UnitedConsumers Autoverzekering

Ook jij kunt € 150,- besparen op jouw autoverzekering!

Verdien 10 000 Coins

Petplan

Dieren die verzekerd worden, hebben bewezen een beter leven omdat die vaker betere zorg krijgen. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het verzekeren van honden, katten en konijnen en zijn wereldwijd de grootste huisdierenverzekeraar. Petplan is een initiatief van AUV Dierenartsencoöperatie.

Verdien tot 6 000 Coins