๐Ÿ“œ Overige verzekeringen

Alle soorten verzekeringen die niet passen in de standaard categorieen op onze website, kunt u vinden in deze verzamelcategorie. Denk hierbij aan caravan-, boot- of motorverzekeringen. Maar ook de huisdierenverzekering is een vaak afgesloten product. Een verzekering afsluiten via SnelVerdienen.nl levert altijd voordeel op. U krijgt namelijk een cashback vergoeding terug in uw saldo. Dit kan oplopen tot wel tientallen euro's per verzekering. De cashback bonus wordt uitgekeerd in Coins, en pas op het moment dat de eerste premie is afgeschreven en de verzekeraar de aanvraag heeft goedgekeurd. Dit kan enkele weken duren.

Zorgverzekeringen: in november & december veel geld te besparen!

Eens per jaar besteden wij veel aandacht aan de zorgverzekeringen. Bij een zorgverzekering mogen wij altijd een hoge cashback uitkeren, en bovendien bespaart u honderden euro's per jaar met de goedkoopste zorgverzekering. Het vergelijken van zorgverzekeringen kan tussen half november en 31 december. Een goede website om alles te vergelijken is Vergelijk de Zorgverzekeringen.nl.

OHRA honden verzekering

Geef jouw hond de beste zorg met de OHRA Huisdierenverzekering voor honden. Ontdek hoe scherp de premie is!

Verdien 9.000 Coins

ANWB Webwinkel

De missie van de ANWB is dat we ANWB-leden willen helpen om in vrijheid en met plezier onderweg te zijn. Dat doen we met diverse producten, diensten, maatschappelijke activiteiten.

Verdien tot 1.12% Cashback op je aankoop

OHRA Caravanverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een caravanverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Verdien € 6,00

Aegon Aansprakelijkheidsverzekering

Bal van je kind door de ruit van de buurman?
Met onze aansprakelijkheidsverzekering ben je goed verzekerd als je per ongeluk spullen van anderen beschadigt. Of iemand anders verwondt. Bijvoorbeeld als die bal door de ruit gaat. Maar ook als je met je fiets een chirurg aanrijdt, die daarna niet meer kan werken. Of als je hond, ook al zat hij aan de lijn, een andere hond bijt. Hoe voorzichtig je ook bent: een ongeluk zit in een klein hoekje. En de kosten lopen al snel flink op. Met deze verzekering voorkom je nare, financiële verrassingen.

Verdien 3.000 Coins

OHRA Inboedelverzekering

Onze inboedelverzekering dekt schade aan uw bezittingen. Ook diefstal en de kosten om eventuele schade op te ruimen, zijn gedekt.

Verdien 15.000 Coins

Overstappen NL

Overstappen.nl is onderdeel van de Kizi familie. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Wij helpen consumenten namelijk om zonder kosten en te veel moeite de beste keuze te maken als het gaat om maandelijkse uitgaven voor zaken.

Verdien tot 7.000 Coins

Zorgkiezer

Vergelijk. Kies. Bespaar.
Vergelijk alle 56 zorgverzekeringen op prijs én inhoud
Kies de beste zorgverzekering die bij je past in 2024
Bespaar tot 300 euro per jaar!
Nu gratis cadeau: Oral-B borstel óf online sporten

Verdien tot 4.500 Coins

Fietszeker.nl

FietsZeker.nl biedt betrouwbare en scherpe e-bike en fietsverzekeringen aan met gunstige voorwaarden.

Verdien 2.000 Coins

Dierenverzekering

Met onze verzekeringen bied je jouw huisdier de beste zorg en hoef jij je geen zorgen te maken over hoge rekeningen.
Dierenverzekering heeft één uitgebreide verzekering voor alle honden en katten. Hoeveel wij vergoeden, hangt echter af van het pakket dat jij kiest. Er zijn drie pakketten, namelijk een Basis, Plus en Top pakket

Verdien 9.000 Coins

Aegon Rechtsbijstandverzekering

Verdien 7.000 Coins

Nowinsure BE

Weklkom bij Nowinsure. nowinsure.com is specialist in het verzekeren van consumentenelektronica. Smartphones, laptops, desktops, audio en video, spelcomputers en camera's en meer.nowinsure.com heeft een passende verzekering voor al deze producten.

Verdien 7.500 Coins

OHRA Motorverzekering

Een motorverzekering die precies past bij je motor. Binnen 5 minuten geregeld. Sluit een motorverzekering af en verdien € 4,50 terug in jouw account.

Verdien € 4,50