Zorgverzekering 2019 - De goedkoopste afsluiten en Cashback Bonus verdienen!

De goedkoopste zorgverzekering 2019 kiezen die past bij jouw wensen is nog best lastig. Wil je een restitutiepolis of een naturapolis (budget zorgverzekering)? Ga je voor het standaard eigen risico van 385 euro of verhoog je deze naar € 885,- in ruil voor een lagere zorgpremie? In ieder geval helpen wij jou een handje op weg met overstappen zorgverzekering 2019.

Via ons is het mogelijk om je zorgverzekering direct online af te sluiten en bovendien een leuke cashback korting (bonus) terug te ontvangen in je Snelverdienen account. Dat is dus extra Coins verdienen met het afsluiten van de beste zorgverzekering 2019!

OHRA Zorgverzekering

Kies voor OHRA en verdien 20.000 Coins! Premie vanaf € 116,30 per maand. OHRA biedt altijd Vrije Zorgkeuze zonder gedoe!

Verdien 20 000 Coins

United Consumers Zorgverzekering

Kies voor de goedkope zorgverzekering van United Consumers!

Verdien 15 000 Coins

ZorgKiezer

ZorgKiezer.nl is al zeven jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeringen! Jaarlijks vergelijken ruim 750.000 consumenten bij Zorgkiezer hun zorgverzekering. Via onze website kunnen alle zorgverzekeraars met elkaar worden vergeleken op premie, voorwaarden en kortingen. De goedkoopste of beste aanbieder kan direct online (met korting) worden afgesloten. Wij hebben een gratis overstapservice waarmee we de oude verzekering voor de klant opzeggen.

Verdien 7 500 Coins

CZ zorgverzekering

CZ is al ruim 85 jaar specialist in het verzekeren van zorg. Miljoenen klanten kiezen elk jaar voor CZ.

Verdien 7 500 Coins

Nationale-Nederlanden Zorg

Als het om uw gezondheid gaat, wilt u natuurlijk de beste zorg ontvangen. Met een zorgverzekering van Nationale-Nederlanden bent u uitstekend verzekerd als u zorg nodig hebt. U kiest zelf uw zorgverlener. Daarnaast profiteert u van veel extra services, zoals een second opinion van een internationale topspecialist. En heeft u vragen over uw gezondheid? De Nationale-Nederlanden Gezondheidslijn staat 24/7 voor u klaar.

Verdien 10 000 Coins

Just

 Just is de opvolger van CZdirect. Bij Just is je zorgverzekering nét even anders. Wij denken niet in vergoedingen, maar in risico’s. Je betaalt alleen voor de zorg die je écht nodig hebt.

Verdien 10 000 Coins